Ministrul minciunii

1 minute de citit

Azi-dimineață o pasarelă s-a prăbușit peste o cale ferată în Ploiești. Dimensiunea degradării oricărui sistem din România a atins dimensiuni grotești, lucrurile pur și simplu se prăbușesc peste ce găsesc în cale. Închipuiți-vă dacă fix atunci un tren cu călători intra în pasarela aia căzută. Ar fi fost tragic.

Acum ar trebui să cadă și niște capete, cineva trebuie să fie responsabil pentru întreținerea defectuasă a construcțiilor industriale din acea zonă. Dar să nu uităm că trăim în țara în care ministrul muncii minte cu nerușinare în felul următor:

Este absolut dizgrațios cum minte femeia asta împreună cu tot partidul din spatele ei. Ne ia de proști și ne minte pe față. Ne minte pe tine – plătitorul de impozite, pe bunicii tăi care supraviețuiesc cu o pensie de mizerie, pe copiii tăi care se chinuie să muncească încă din timpul facultății. Minte cu nerușinare.

Când mai cade câte ceva în țara asta să știți că e din cauza corupției susținute de mincinoși precum Olguța Vasilescu, Ministrul Minciunii. Un om care, ca și Liviu Dragnea, ar muri de foame dacă nu ar exista un loc călduț la stat.

Hai să avem mai multă grijă cum votăm data viitoare.

Publicat la data: