Asta se întâmplă când eşti doar un avocat al unei cauze în loc să conştientizezi şi să admiţi adevărul, în loc să faci analize adânci şi să-ţi bazezi afirmaţiile pe ele: devii penibil. În plus, dacă vrei să joci un anumit joc în tehnologie, trebuie să ştii că jocul ăla e câştigat de ăia care au viziune de-adevăratelea, ăia pe care îi duce capul bine, ăia care au o pasiune obsesivă pentru acel joc, nu de cei care doar latră. Life kicks you hard, bro.

Steve Ballmer a reuşit să intre în cercul oamenilor celebri pentru lipsa de [bagă o calitate aici] vizavi de succesul iPhone. Care i-a bătut la cur pe Microsoft şi a făcut şase anişori zilele astea.

Dacă te bagi în joc ai grijă în ce te bagi şi, mai ales, ce spui. S-ar putea să te faci de râs nu din lipsa de experienţă (asta nu-i deloc grav), ci din prostie.

 

iPhone as big as the entire Microsoft

Avocăţeală vs iPhone
Etichetat pe:

5 gânduri despre „Avocăţeală vs iPhone

 • 10 ianuarie 2013 la 16:12
  Legătură permanentă

  Te-ai convertit la smartphone-uri? Știu că nu îți plăceau. Cât despre Microsoft – dacă nu se dezvoltă pe partea de mobile în următorii 2-3 ani nu prea îi văd bine. Și-așa sunt în picaj, noroc cu Windowsul și cu soluțiile enterprise (care oricum sunt în scădere).

  Răspunde
 • 12 ianuarie 2013 la 2:50
  Legătură permanentă

  Eu nu cred ca acest om e sau era incompetent, pur si simplu vorbea corporate-speak la nivel PR, nu facea „predictii” de nivel real analist autentic. Habar nu am daca jobul sau trainingul lui chiar era de „analist”, dar chiar si asa una e analist de tip PR la TV, si alta e analist de tip consultant expert. Mai rau e ca in cadrul unei corporatii chiar si analistii de tip consultant expert se pot simti uneori intimidati sau nevoiti sa vorbeasca PR inauntrul corporatiei (nu la TV fata de publicul larg), efectiv din cauza mediului cvasi-totalitar intern, ca atunci se darama sandramaua inca din interior daca nu se admit niste adevaruri, ins aasta e treaba corporatiei respective sa evite asa ceva, nu e treaba mea sa ma ingrijorez eu despre ei. Mie ca consumator general efectiv nu imi foloseste un smart-phone nici pe personal, plus din pacate nici pe profesional, (desi ar cam trebui sa imi foloseasca pe profesional, la nivel ideal teoretic, deoarece ma pot gandi la mai multe aplicatii real utile la nivel ideal, insa asa ceva nu e inca la moda unde sunt eu in clipa asta unde se lucreaza dupa o ideologie generala pre-computer si o cultura generala cam anti-tehnologie, desi practic se incurajeaza statul toata ziua cu fundul pe scaun la computer, probabil pe baze teoretice de a sta toti copii cuminti si linistiti la clasa visand totodata linistiti pt a-si dezvolta fiecare creativitatea lui personala, asa ca nu vad nici un motiv sa ma joc eu cu un smart-phone daca nu imi foloseste practic momentan).

  Răspunde
  • 12 ianuarie 2013 la 4:28
   Legătură permanentă

   De-asta zic de „avocateala” 🙂 Omul era pe post de avocat acolo, dar foarte rau, pentru ca a spus niste tampenii din prea multa avocateala pentru care a devenit celebru. Foarte rau.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *