Un update

1 minute de citit

Ce-am mai făcut?

  • Am mai citit câte ceva. Am terminat cartea „Băiuţeii” de care am zis câte ceva aici şi de care o să mai zic. Am citit „Amintiri şi poveşti mai deocheate” a venerabilului Neagu Djuvara care mi-a trezit interesul pentru acest autor. Astfel încât mai am puţin şi termin şi „O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri” care e foarte, foarte tare! Fiind o carte despre istorie nu mă aşteptam să mă prindă atât de mult. Încep să simt pe pielea mea cum cărţile încep să facă lumină şi nişte lucruri din comportamentul nostru românesc devin explicabile. O să mai scriu despre ea.

  • Nu, nu mi-am luat nimic de Black Friday; n-am avut nici bani, nici nevoi.
  • Am fost pe la Timişul de Jos şi Braşov într-un teambuilding alături de nişte oameni de la SAP. O fo’ fain. Pe drum era să iau o amendă, dar am scăpat româneşte… if you know what I mean. Poate o să mai vorbesc despre asta, că am nişte idei.
  • Am început să învăţ Asp.Net Mvc şi să mă joc cu Twitter Bootstrap. Nu se ştie niciodată când o să iasă ceva bun din asta.
  • Am un mini-concediu de joi, însă încă nu ştiu ce-o să fac cu el. Noi să fim sănătoşi.

Vreau să scriu despre multe, dar nu apuc. Nu ştiu de ce nu mai apuc, de multe ori simt că mă sufoc şi că nu mai am timp de nimic. Îmi trebuie un refresh. Mi-am propus ca la anul să-mi iau o săptămână de concediu şi să fug singur în lume ca un animal sălbatic hăituit, fără să mă uit în urmă; o să anunţ dacă o să o fac. Sau aş putea să fac asta fix acum, în noaptea asta. Să ies pe uşă şi să o întind undeva departe, vorba cântecului 🙂

Publicat la data: