Hai în Transilvania cu Oameni de la țară

1 minute de citit

Actualizare: amânăm această excursie din cauza condițiilor meteo tot mai neprietenoase. Transilvania rămâne în planurile noastre de viitor!

Weekendul următor marchează un moment special în drumul pe care l-a avut până acum unul din proiectele mele de suflet, Oameni de la țară. Organizăm a zecea întâlnire a grupului undeva pe lângă Sibiu, în frumoasa Transilvanie. Așa cum se întâmplă de obicei, unul din membrii grupului a preluat ștafeta și s-a ocupat de tot-tot-tot astfel încât să avem parte de o experiență autentică, așa ca la țară. Cristina ne va duce prin Mărginimea Sibiului, loc de poveste al unor inițiative rurale demne de toată lauda.

Ne vom bucura de un brunch organizat de My Transilvania, o asociație ce are ca scop promovarea locurilor străvechi prin experiențe gastronomice. O să fie la fel de bine precum sună: mâncare adevărată din partea locurilor! Pe lângă asta vom mai merge la Muzeul Satului de lângă Sibiu, prin Cisnădioara și Cârțișoara, iar la întoarcere pe la păstrăvăria Albota și satul Șirnea. Toate detaliile le găsești pe Meetup sau pe Facebook, dă-ne de veste dacă te tentează.

Dacă e prima dată când auzi despre Oameni de la țară, nu-i bai, îți zic acum. E o inițiativă care își propune să îi adune la un loc pe cei care au o strânsă legătură cu satul românesc. E o comunitate de oameni cu spirit întreprinzător care nu se rezumă doar la a posta poze frumoase pe Facebook, ci care-și iau bagajul în spate și merg să cunoască satele românești așa cum e cel mai frumos: prin oamenii care le dau viață, prin locuitorii lor. Organizăm călătorii la țară destul de des, iar când nu suntem undeva pe coclauri ne vedem regulat în București. Suntem prietenoși și super deschiși la a cunoaște oameni ca noi, activi și cu o pasiune puternică pentru ruralul românesc. Hai să ne cunoaștem 🙂

Suntem pe site, pe Facebook sau Instagram, chiar și pe Twitter. Dar mai ales suntem acolo unde ne simțim cel mai bine: prin munți și pe dealuri, la țară. Uite-ne pe undeva prin comuna Lopătari, județul Buzău:

oameni de la țară

Publicat la data: