Toate bune

1 minute de citit

Şi, evident, după articolul numit „Am luat maşină” trebuia să urmeze o perioadă seacă de inactivitate şi ne-scris pe-aci. Însă nu-i neapărat vina maşinii, zău; numai că unele lucruri par să se adune grămadă în aceeaşi perioadă sugrumându-te şi hrănindu-se cu timpul tău. Lucruri care te stresează chiar dacă eşti un om calm din fire. Însă e bine, treaba merge, lucrurile se rezolvă şi în cel mai bun caz ele or să se aşeze pentru a lăsa loc contemplării toamnei ăsteia pentru care mă pregătesc, de obicei, tot anul.

Cu maşina toate merg ok. Trebuie să mai termin din acte pe la Buzău (pentru că da, în secolul 21 încă trebuie să te plimbi încolo şi încoace după acte, ca la nebuni); am făcut câteva trasee zilele astea în care m-am descurcat… ca un veritabil începător. Dar asta e, ăsta-i Bucureştiul şi toată lumea trebuie să se adapteze că de schimbat nu-i chip. Săptămâna asta o să fac primul drum la Buzău, ceea ce o să fie un real challenge pentru că încă n-am Casco din motive administrative. Dar, după cum ziceam, or să se aşeze toate; trebuie făcute, o să le fac şi vom fi liberi.

Treaba bună din toată debandada şi aglomeraţia asta e că se întâmplă multe lucruri din care înveţi şi din care acumulezi pentru viitor poate. Acum sunt două ipoteze: ori îţi vor fi folositoare pentru devenirea unui om mai bun în diverse, ori vine Apocalipsa şi tot ce-ai făcut e în van 🙂 Cam astea-s cele două stări care mă încearcă zilele astea pentru că de, îs un om dual din foarte multe puncte de vedere, iar a fi un om dual e ceva obositor, e ca şi cum lupţi pe două fronturi sau ai de rezolvat două probleme printr-o singură soluţie.

Dar să privim sus şi să mergem mai departe că-s zile frumoase afară şi-n lume şi io mă las bâzâit de toate alea 🙂 Să ascultăm ceva bun.

Publicat la data: