Sectorul 4 al gunoaielor

1 minute de citit

Statul român își tratează cetățenii cu aroganță și nesimțire. Asta nu mai e o noutate pentru nimeni. Așa cum și Ceaușescu se credea stăpân peste popor, cu drept de viață și de moarte, așa și statul român neo-comunist se crede superior, invincibil, de neatins. Cetățenii își fac treaba și își plătesc dările, dar statul român prin reprezentanții săi nu-și face treaba, nu-și respectă obligațiile.

Astăzi vorbim despre București, sectorul 4 mai precis. Despre cum primăria acestui sector alege să nu-și facă treaba și să ignore obligațiile pe care le are, legale sau morale. Am trecut azi pe Calea Văcărești, zona Timpuri Noi. Pe o porțiune de 400 de metri de la metrou spre parcul Lumea Copiilor putem admira zone întregi pline de gunoaie. Coșurile umplute la refuz nu mai fac față. Iar la Primăria Sectorului 4 nici că-i pasă cuiva:

Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București Gunoaie în sectorul 4, București

Să mai votați PSD, bucureșteni, ca să fiți tratați ca cetățeni de mâna a doua în propria țară. Când vă duceți să vă plătiți dările să vă aduceți aminte că primăriei nu-i pasă de voi și vă lasă să vă faceți drum prin gunoaie. Să-l mai votați pe Daniel Băluță și data viitoare. Să mai votați cu Gabriela Firea și data viitoare. Că ia uite ce bine e.

Publicat la data: