Prima oară

1 minute de citit

Există o melodie foarte stupidă în care o fătucă cu nevoie de bani miorlăie „Prima oarăă ăă”. O situaţie de o stupiditate comparabilă mi s-a întâmplat şi mie aseară, situaţie pe care o pot denumi „Prima oară”. Prima oară când cineva îmi atinge maşina… cu maşina lui 🙂 Acum mulţi or să remarce pesimismul din numele dăruit situaţiei. Prima oară, rezultă că vor mai fi; aşa-mi place mie să fiu pregătit sufleteşte pentru căcaturi de-astea, s-o luăm aşa.

Don’t panic. Aşa la modul general, don’t panic, e important să-ţi păstrezi sângele rece în orice situaţie. Chiar dacă te agaţă cineva cu maşina, chiar dacă citeşti despre asta pe un blog, chiar dacă vezi cum politicienii te fură pe faţă. Don’t panic, atât îţi spun, ia aminte. În cazul meu nu s-a întâmplat nimic grav. Venind voios de la muncă spre casă pe banda 1 frânez la un moment dat pentru că unu’-şi băgase cornu’ drept al maşinii pe banda mea. Lucru normal în Bucureşti, mai faci păcate şi ţi se mai fac, asta e, se iartă că suntem toţi oamenii Domnului şi-ai lu’ Oprescu. Dar nenea din spatele meu nu ştie ce-i aia agerime şi fascinat peste măsură de fundul spectaculos al Sandero-ului meu îl pupă. Da, îl pupă pe fundul lui Sandero, scurt şi eficient, cât să rămână fata cu amintirea sărutului dat pe la apus de soare.

Aia e zic, trebuia să se întâmple şi asta ca să zic lumii sus şi tare c-am făcut-o şi-am trăit-o şi p-asta. Nu-i panică, o ardem amiabil pe RCA-ul celui care a pupat cu forţa fără să întrebe 🙂 Avarii? Oleacă de zgârieturi, oleacă de crăpături, oleacă de deplasare – un meniu complet ca să fie masa bună, chiar dacă pe nepusă masă. Poate mai revin cu detalii după ce se rezolvă toată treaba.

Publicat la data: