N-a fost să fie, dar va fi

1 minute de citit

Îți ziceam eu zilele trecute cum că particip la un fel de concurs pe care dacă aveam să-l câștig o să fac o treabă frumoasă pentru județul Buzău. Ei, azi s-au definitivat deciziile: n-am trecut de preselecția finaliștilor 🙂

Dar ho, nu te-ntrista, a fost frumos ce-a fost. Zeci de oameni (ba chiar peste o sută și ceva) m-au susținut, m-au votat, au dat cu share-ul și cu gândul bun. Și-au îndemnat prietenii să mă voteze și să zică lumii. Asta m-a bucurat enorm, mi-a validat ideea că proiectul ăsta gândit pe genunchi într-o seară e o idee bună și ar trebui să-l întâmple cineva. E mare lucru ăsta, da. Chiar dacă n-am trecut mai departe, asta nu înseamnă că nu trebuie făcut. O să-l fac oricum ar fi, odată și odată. Dacă n-o să-l fac o să fiu trist și dacă o să fiu trist lumea nu se alege cu nimic bun, așa că entuziasm++ și mergem mai departe; o să te țin la curent cu asta. Așa cum zice văru’:

Facebook post

Dar hai să vedem cine a mers mai departe:

  • Laura cu o idee de reciclare creativă;
  • Dan cu crearea unei imprimante 3D măricele;
  • Elena cu o campanie pentru îmbunătățirea sănătății rurale;
  • Daniela cu un cadou pentru fiica ei care merge pe munți, un aparat foto;
  • Gabriela cu dorința de a-l ajuta pe un copil să picteze în continuare;

Idei foarte interesante, nici nu știu pe care să o votez mai întâi. Ia gândește-te și tu și votează cu cine crezi că merită mai mult. Hai! Și vezi că mai sunt două bloguri pe care s-a difuzat campania, Simona Tache și Dana Rogoz.

Publicat la data: