Mai sunt câteva zile până la sfârşitul acestui an, însă vreau să-i mulţumesc încă de pe acum anului care o să-şi spună ultimele vorbe în curând. Că m-a învăţat, că m-a trecut prin încercări pe care le-am depăşit cu succes.

Ce-am făcut bine în 2009 ? Păi să mă gândesc… am petrecut revelionul cu câţiva prieteni aici la ţară, am trecut prin primele două sesiuni (inutile) ale vieţii mele, mi-am luat primele restanţe, am revenit la 4eSoftware de la AdParma, m-am mutat din Cotroceni în Dorobanţi, am fost la Sibiu, am făcut 20 de ani, am învăţat să merg pe bicicletă, am luat primele căzături cu bicicleta, am mers mult pe bicicletă, m-am ciocnit de primele maşini cu bicicleta, am făcut primele reparaţii la bicicletă, m-am mutat la Tineretului, am făcut primul fel de mâncare complet, m-am întâlnit cu oameni cu care chiar m-am distrat şi cu care mi-a făcut plăcere să discut. În plus ideea acestui blog (cu multiplele ei implicaţii) a venit tot anul ăsta.

Ce a ieşit rău în 2009: m-am certat cu o prietenă din liceu, m-am certat rău cu baba din Dorobanţi, am cumpărat două flori pentru Cosmin Amza, am simţit timp de vreo două săptămâni o durere urâtă la stomac, am avut de multe ori insomnii, am început să fiu obsedat de curăţenie şi ordine (e şi o parte bună în asta).

Probabil mai sunt multe lucruri de ambele părţi, dacă mi le mai amintesc o să le mai adaug aici. In general sunt destul de mulţumit de mine, chiar dacă se putea şi mai bine. Să sperăm că anul viitor va fi mai bun, mai îmbelşugat şi că voi avea şi mai multă energie. Şi că voi putea concretiza măcar una din prea multele idei care-mi vin zi de zi.

Acestea fiind spuse… peace, 2009!

Mulţumesc, 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *