Imperiul pisicii

1 minute de citit

Recent am descoperit o groază de muzică bună, adică oameni care trag după ei muzică foarte bună. O bucată este Parov Stelar (despre care poate scriu mai încolo) și alta este The Cat Empire. Muzică frumoasă, elegantă, de roadtrip 😀

Ei, și-aseară am fost la concert la The Cat Empire la Arene, că veniră și pe la noi în vizită. Muzică frumoasă, dar cu organizarea a fost haos maxim. A fost o lipsă totală de respect față de toți oamenii ăia care au venit să aibă o seară frumoasă împreună. Să stai la coadă tipic românească la bere minim 40 de minute este odios și fundamental greșit. Să plasezi un cort în mijlocul gardului ce separă Golden Circle de restul oamenilor e iar de porc, obtura vizibilitatea către scenă a unei bune părți a publicului astfel încât erai nevoit să-ți găsești un spațiu pe lateral sau să te cocoți pe scaune. Și câte și mai câte, dar astea m-au enervat pe mine. Alte detalii în articolul ăsta de pe Metropotam.

N-au, mă, cum să fie toate perfecte, dar e mare păcat să se întâmple țigănii de-astea. Mi-a adus aminte de alte țigănii de la concertul Rammstein de anul trecut. Nu merg des la concerte, dar când merg sunt total dezamăgit de organizare 😀 Sper să prind și eu în viața asta un concert în care toate să meargă strună. Dar mai bine aplic regula cu #așteptărijoase, e mai realistă, mai pragmatică și garantează destul de mult succesul. Data viitoare mă îmbăt înaintea concertului și cu asta – basta, am rezolvat problema la rădăcină. Că-s încă tânăr:

Publicat la data: