Huo(idu)

1 minute de citit

Disclaimer: titlul este doar un joc de cuvinte şi nu exprimă părerea mea despre incident, ci doar situaţia generală care s-a creat în jurul lui.

Ce de bullshit. Atât pot să zic despre situaţia asta cu Huidu şi cu accidentul pe care l-a provocat. S-a deschis cutia cu rahat, iar jurnaliştii români au început să arunce cu conţinutul în toate părţile. Liniştiţi-vă, oameni buni, lăsaţi omul în pace să facă închisoare şi gata. Atâţia părerişti şi opinişti n-am mai văzut demult pe la noi. Mă, dar n-ai vedea unu’ că zice cu altă ocazie “bă, animalelor, uite am o idee cum să îmbunătăţim asta şi asta ca să scăpăm de criză”.

O astfel de tragedie este ocazia românului de a face ce ştie el mai bine: să se facă de râs. Destul cu rahatul, oameni, buni, vedeţi-vă de treabă. Învăţaţi ce e de învăţat de aici şi gata. O singură situaţie poate exista în care omul de rând ar trebui să deschidă gura şi numai una: cazul în care Justiţia nu ar respecta Legea. În rest – praf şi pulbere şi număr par de flori. Altceva nimic.

Să fie linişte zic.

Publicat la data: