Consecvenţa e importantă

mai puțin de 1 minute de citit

Un lucru despre care românii care încep să facă un ban nu au auzit şi pe care îl ignoră total este acesta: consecvenţa/consistenţa (nu ştiu care-i [mai potrivit](https://translate.google.com/#auto ro consistency “Google Translate - Consistency”) pentru englezescul consistency). Adică lucrul ăla care-i împinge pe ăia de la Google să-şi realizeze produsele în aceleaşi notă/stil/culori/etc. Nu, românii sunt fraţi cu diversitatea aia dezordonată, cu haosul antreprenorial şi cu “lasă, mă, că merge şi aşa”.

În Buzău s-a deschis un fel de cafenea&co numită “Raindrops Cafe”. Dacă vrei să-i contactezi le scrii un mail la adresa office@blackice.ro. Ce treabă are “Raindrops Cafe” cu “blackice.ro” nu ştiu. Domeniul e folosit exclusiv pentru e-mail se pare pentru că dacă intri pe el vei ieşi după câteva secunde; nu-i nimic acolo.

De ce? De ce nu au fost ei în stare să ia un domeniu mai “a cătării”, ceva care să aibă o tangenţă cu numele bodegii? De ce, pentru 51,26 dolari + TVA, să nu iei un domeniu ca raindrops.ro, de exemplu, şi să-l foloseşti pentru a aduce oleacă de plus de imagine?

raindrops.ro

Publicat la data: