Vei fi şocat! Aşa ceva nu s-a mai văzut de când pământul. Faci parte din acei norocoşi pe care Chuck Norris i-a lăsat în viaţă ca să poată vedea această fotografie. Este incredibilă şi a fost cumpărată cu 4.338.500 dolari. Ştiu, e puţin, e puţin pe lângă magnifica frumuseţe şi adâncime a acestei fotografii. Merita mai mult, însă arta fotografică, fiule, greu puate fi cuantificată în bani. Banii? Banii nu aduc fericirea. Fotografia, da! :p

E simplu, click pe poza mică pentru a vedea poza mare. Ori lumea a luat-o razna, ori noi nu mai ştim ce-i aia fotografie –  din două, una. Ai naibii cu minimalismu’ lor!

Cea-mai-scumpa-fotografie-din-toate-timpurile

Via Petreanu

Cea mai scumpă fotografie evăr!
Etichetat pe:

5 gânduri despre „Cea mai scumpă fotografie evăr!

 • 13 noiembrie 2011 la 9:17
  Legătură permanentă

  LOL ! Stiu ca nu-ti place sa-ti povestesc despre mine, dar nu rezist: verdele albastrui de la granita dintre iarba si cer din poza aia de $ 4338500 este pe undeva pe aproape, dar nu tocmai de culoarea cian a ochilor lui Hector, drept care, dupa parerea mea, poza a fost estimata destul de corect ca valoare…nu face chiar $ 5 milioane !

  Răspunde
  • 13 noiembrie 2011 la 22:33
   Legătură permanentă

   Promit solemn ca asta e ultimul comentariu narcisist al tau pe care il mai accept. Respectele mele, insa totul are o limita. La fix urmatoarea abatere nu vei mai putea comenta aici. Punct.

   Răspunde
 • 14 noiembrie 2011 la 0:10
  Legătură permanentă

  Drept sa-ti spun nu m-a impresionat. nu mi-a transmis nici o emotie, nu m-a „atins”.
  Poate pentru ca aveam eu alte asteptari gandindu-ma la cat a fost „apreciata”.
  Am gasit insa multe altele foarte frumoase, muult mai frumoase decat asta in „Dependent de fotografie”.

  Răspunde
  • 14 noiembrie 2011 la 0:21
   Legătură permanentă

   Da. Acum depinde de preferintele fiecaruia in parte. E destul de greu totusi sa numesti „cea mai frumoasa fotografie din lume” – sunt atat de multe lucruri ce pot fi prinse intr-o fotografie… Cea de mai sus a fost vanduta la pretul ala probabil din alte considerente (fotograful, istoria fotografului, trendurile etc) sau pur si simplu din snobism 🙂

   Răspunde
 • 15 noiembrie 2011 la 9:17
  Legătură permanentă

  Eu cred ca exista o diferenta, cand e vorba de estimat valoric arta, (inclusiv fotografiile), intre ce e „mai frumos” si ce e „mai valoros” (ca pret de vanzare- cumparare, desigur, ca asa, in general, dupa parerea mea, ce e frumos e automat si valoros !)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *