Cadoul mov

1 minute de citit

Câteodată mi-aduc aminte de ziua în care am scris descrierea aia de pe pagina care încearcă să spună cine sunt. Era toamnă, aveam energie, n-aveam somn și stăteam la casă. Era prin 2009 în primul an de București, un oraș pe care-l descopeream gură-cască zi de zi, pas cu pas, plimbare cu plimbare. Totul era nou și necunoscut și mă fascina faptul că vedeam în sfârșit pe viu ceea ce văzusem doar pe TVR 1, copil fiind. Clădiri, străzi, teatre, parcuri, metrou, cei mai mulți oameni, tot felul de intrânduri și alei, străduțe, ruine și cărări pavate.

Mi-am adus aminte de vremea aia când am văzut provocarea tizului Claudiu de la Cadoul Mov: omul mergea într-un loc din București, făcea acolo o fotografie cu un cadou mov și o posta pe Facebook drept momeală pentru cunoscători. Oamenii veneau să ghicească locul, era o adevărată provocare și un adevărat concurs s-a ivit odată cu asta. Și ghici cine a ghicit cele mai multe locuri? Eu, bineînțeles. Și azi Claudiu m-a căutat prin cartierul corporatist unde lucrez, m-a găsit și mi-a și înmânat premiul: un cadou mov 🙂 Am primit o fotografie cu mine imprimată pe o bucată de lemn (una specială, din tura în Munții Buzăului pe care am organizat-o vara asta), niște cafea bună (pentru că-s dependent) șiiii.. ciocolată. Tot ce trebuie ca să contrabalanseze energia negativă a unei zi de luni. Uau.

Mi-au plăcut toate astea. Campanii pentru produse sau companii există tot timpul, însă puține sunt cele care rezonează cu tine, care au tangență cu realitatea, scare-ți aduc aminte de momente concrete din propria-ți viață. Concursul e în plină desfășurare, du-te pe pagina cadoului mov și urmărește următorul loc din București. Dacă ești ca mine și bați Bucureștiul la picior în lung și-n lat vei descoperi locuri faine de care te leagă ceva. Și poate, cine știe, te vei trezi într-o zi cu un cadou mov la birou 🙂

claudiu in penteleu

Publicat la data: