Într-o zi am plecat pe jos de la muncă într-o plimbare dinspre Aviației spre Parcul Circului. Pe drum mi-am dat seama că oarecum în drum este și locul unde m-am angajat prima oară și ar fi tare să mai trec pe-acolo ca să-mi aduc aminte. Zona s-a schimbat destul de puțin, strada încă e dubioasă pe alocuri, clădirea e la fel cum era în prima mea zi de la prima firmă pentru care am lucrat. Totul a început fix acum 8 ani, tot prin Iulie, am cam povestit aici despre asta și despre venirea mea în București în general.

Cât înseamnă 8 ani? 8 ani sunt primele 8 clase de învățământ, liceul + facultatea sau primii ani de-acasă, 8 ani sunt îndeajuns de mulți încât să-ți schimbi complet viața și să devii un alt om. E bine să-ți aduci aminte printr-un imbold fizic cum era viața ta acum mult timp. Fă o plimbare prin locurile familiare și o să vezi că memoria lucrează mai bine și amintirile par așa de proaspete încât ți se pare că totul se întâmpla alaltăieri. Am zâmbit, am făcut o poză și-am mers mai departe în parc.

Cum o să fie peste alți 8 ani? Ce-o să scriu?

8 ani

Un gând despre „8 ani

  • 15 iulie 2016 la 12:09
    Legătură permanentă

    O sa mai scri? Anii trec foarte repede, 8 ani acuma trec ca o clipita. Cum o sa fie daca o sa mai fie… Pai cu cateva fire albe, poate cu un Clau mic sau cu o printesa de mana trecand pe acolo, ori cine stie unde te arunca soarta. Cu un zvac mai slab si cu o alta gandire… Sanatosi sa fim si sa traim in pace. Oricum la final cand se deruleaza totul. Spiritul toata trece prin experiente, trupul se vestejeste. Anii trec, parintii se duc ca si zvacul, copii cresc si raman. Ce e viata asta? O trecere prin experiente… e la fel ca un rau care la inceput e un firicel si se transforma in fluviu (foiletonul vietii) care in final isi da zvacul in marea cea mare a universului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *