Statisticile blogului

1 minute de citit

Ultima dată când am scris ceva despre statisticile blogului ăstuia s-a lăsat cu „dar statisticile nu-s relevante”, „şi ce vrei să spui cu ele”, „te vizitează vecinul şi cu încă unul”. Aşa e, mă vizitează puţină lume, deci nu prea se poate spune că prin publicarea statisticilor mă laud. N-aş avea cu ce.

Dar vreau să fiu transparent, să pun totul pe masă şi, în plus, să ofer curioşilor date. Blogul ăsta se remarcă printr-o groaznică sinceritate; să fie cazul şi la statistici. Aşa că am creat o pagină de Statistici în care o să postez informaţiile mai importante. Poate găsesc şi o metodă mai interactivă şi automată de a lua datele din Google Analytics, ca să nu stau să adaug manual chestii… văd eu.

A, da, ideea cu pagina asta de statistici mi-a venit zilele trecute când am observat că **Ianuarie 2013 **a fost luna în care am fost cel mai vizitat/citit/ia-o cum vrei 😀 Nu înseamnă cine ştie ce, dar cumva are un efect benefic asupra mea. Fiind obsedat pasionat de grafice şi charturi nu pot să nu mă bucur când văd cum linia se duce în sus, chiar dacă asta nu înseamnă mare lucru (nu câştig nici un cent de pe blog pentru că n-am reclame şi nici nu fac publicitate). E ceva plăcut să vezi o linie care se duce în sus 🙂 Oricum, mai multe detalii or să apară în pagina cu pricina, momentan e ceva rudimentar acolo. Revino din când în când şi-o să găseşti informaţii detaliate şi la zi.

Publicat la data: