Istoria lumii în stil Facebook – găsită pe Twitter

mai puțin de 1 minute de citit

World history trough FacebookAş renunţa definitiv şi irevocabil la cele două reţele dacă n-aş mai avea şi momente când găsesc lucruri faine. Astăzi dau de lucrul ăsta: o serie de imagini care ilustrează istoria lumii de la începuturi până în prezent (prezentul istoric, adică acum câteva zeci de ani) în stil “feisbucian”. Da, cu postări pe Wall, cu like-uri, cu comentarii şi toate astea.

Fantastic. E foarte multă muncă în chestia asta şi a presupus o studiere cât de cât a întregii istorii. Eu o consider utilă pentru că ar putea trezi în tineretul de azi un pic de gust şi curiozitate faţă de istoria lumii şi a personalităţilor ei. Eu cel puţin m-am găsit de câteva ori în situaţia în care am căutat pe Google despre diverse evenimente sau oameni pornind de la aceste ilustraţii.

Recomand cu maaare căldură pagina cu pricina, însă avertizez că acest gen de umor s-ar putea să nu placă oricui. Poţi încerca să începi să citeşti. Dacă-ţi place – continuă, e destul de mult de citit; dacă nu-ţi place – sigur ai un cunoscut căruia o să-i placă, îţi garantez.

Please share/recommend!

Publicat la data: